Click aici pentru a vedea codurile de reducere active!

Tot ce îmi place... să recomand

Am făcut să îți fie ușor să știi ce branduri recomand frecvent, ce ingrediente yummy poți folosi în siguranță, ce suplimente naturale poți alege pentru susținerea blândă a corpului și ce reduceri pot oferi prin codurile de discount de la companiile cu care colaborez.

Cea mai recentă recomandate

PRODUCTS

Solutii complete pentru fertilitate integrative

Fertilitate

Inofem Plus, Establo Pharma

Inofem Plus® este un supliment alimentar care susține echilibrul hormonal feminin, sănătatea reproductivă, contribuind totodată la menținerea unei stări fiziologice de bine înaintea și în timpul menstruației.

CUMPĂRĂ
Supramen, Establo Pharma

Supramen® este un supliment alimentar recomandat bărbaților pentru îmbunătățirea sănătății hormonale și reproductive, având un efect pozitiv asupra calității spermei.

CUMPĂRĂ
Inofem Duo, Establo Pharma

Inofem DUO este un supliment alimentar pentru sarcină și fertilitate în caz de tulburări hormonale și metabolice (sindromul ovarelor polichistice, hiperandrogenism, rezistență la insulină).

CUMPĂRĂ

Suplimente naturale

Gama de suplimente liposomale ALTRIENT, LivOn Labs

Altrient® sunt suplimente lipozomale de calitate superioară, cu un sistem de livrare special pentru o absorbție mărită a vitaminelor, nutrienților și compușilor bioactivi. Această metodă inovatoare pentru livrarea de nutrienți, Tehnologia de Ȋncapsulare a Lipozomilor a fost utilizată cu succes de mai mulți ani în cercetarea medicală și farmaceutică, fiind un mijloc de a furniza medicamente sau alți agenți terapeutici țesuturilor specifice.

Vezi toată gama

Gama Neutrient

Sunt întrebată de cel puțin 3 ori pe săptămână despre ce tip de colagen, magneziu și probiotice recomand. Iată-le! Gama asta de produse foarte smart și eficiente a devenit rapid preferata mea și am încredere suficient cât să integrez produsele în protocoalele de fertilitate și echilibrare hormonală.

Vezi toată gama

Gama Better You de spray-uri cu vitamine liposomale

Vitamine liposomale sub formă de spray si ușor de administrat și au grad ridicat de absorbție. Recomand frecvent în protocoale complexul de B-uri (B Complete Oral Spray), vitamina D3 (DLux 3000ui) și spray DLux D3+K2 (pentru absorbție crescuta la persoanele cu afecțiuni gastrice). Spray-ul Hair, Skin and Nails are o doza optimă de iod și pentru susținerea glandei tiroidă.

Vezi toată gama

Alimente și Superfoods

Ulei de măsline extravirgin

Dumnezeu a creat uleiul de măsline pentru ca noi sa mâncăm cu drag mai multe legume! Dacă vrei să îți placă o banala porție de verdețuri, sau să faci sosuri si pesto cu adevarat delicioase, e îți recomand să folosești uleiuri de măsline de calitate. Uleiul Governor este considerat supliment alimentar datorita concentratiilor ridicate de polifenoli cu efect antioxidant.

VEZI COLECȚIA

Îngrijire corp și casă

Sănătate intimă

Ovule vagniale Apiarium

Produse de îngrijire intimă, complet naturale si blânde cu corpul feminin pe baza de unt ghee si lăptișor de matcă. Crema solida no. 1 conține propolis și poate fi utilă în gestionarea infecțiilor vaginale și urinare.

VEZI COLECȚIA

Sunt un terapeut holistic, așa că a fost natural pentru mine să îmi fac o bază de date cu produse și recomandări din toate domeniile vieții.  Pornind în primul rand de la suplimente și alimente, am ajuns la o selecție eclectică de superfoods, cărți, terapeuți, absorbante și chiloți de menstruație, ovule vaginale, cosmetice și produse de make-up non-toxic. 

Produsele pe care le-am inclus în această pagină reprezintă preferatele mele și sunt acele lucruri pe care le-am testat personal astfel încât să am încredere că le pot recomanda cu toată inima. Sunt în general produse le folosesc pentru mine și familia mea, sau pe care le recomand frecvent tuturor femeilor cu care lucrez în consiliere individuală sau în programe de grup. Și mă bucur enorm că am aici spațiul potrivit unde să pun totul la un loc, ba chiar să vă fac și mici cadouri prin codurile de discount pe care le-am obținut de la unii parteneri.

>