Disclaimer

Aceste informații nu sunt destinate să înlocuiască sfaturile oferite de medicul dumneavoastră curant sau de un alt profesionist din domeniul sănătății.

Nu folosiți informațiile de pe acest website pentru diagnosticarea sau tratarea unei probleme sau a unei boli de sănătate.

Vorbiți întotdeauna cu medicul dumneavoastră sau cu un alt profesionist din domeniul sănătății înainte de a lua orice medicament sau supliment nutritiv, pe bază de plante sau homeopate sau de a folosi orice tratament pentru o problemă de sănătate.

Dacă aveți sau suspectați că aveți o problemă medicală, contactați-vă imediat medicul. Nu ignorați sfatul medical profesionist și nu întârziați să solicitați sfaturi profesionale din cauza a ceea ce ați citit pe acest website.

Informațiile furnizate pe acest website NU creează o relație terapeutică între dumneavoastră și specialistul Mihaela Brăilescu.

Informațiile și declarațiile privind suplimentele alimentare nu au fost evaluate de autoritățile competente din România și nu sunt destinate să diagnosticheze, să trateze sau să prevină nicio boală.

>