Învață să ai grijă de tine ca un specialist! 

Bine ai venit în grădina mea de produse! Acum poți avea acces instant la ajutorul meu pentru ca tu să îți recapeți claritatea, sănătatea, vitalitatea și încrederea în propriul corp din confortul casei tale și în ritmul propriu de învățare.

Cele mai populare

Masterclass la cerere
Holy Cervix

Alfabetizare corporală, recomandări de nutriție, suplimente și practici holistice pentru vindecarea cu blândețe a problemelor cervicale (displazie cervicală, condilomatoză, leziuni de grad înalt) și a infecțiilor intime virale (HPV, herpes genital).

Broșura Magneziu 
Mineralul Miracol

În acest ghid îți prezint informații cheie despre magneziu, suplimentul meu preferat pentru sănătate feminină, sindromul ovarelor polichistice, oboseală cronică, fertilitate și vitalitate.

Masterclass la cerere
Estrogen Balance

Dedicat femeilor care se luptă cu dezechilibre hormonale, considerate normale pentru o femeie, dar visează să își recapete vitalitatea, libidoul, armonia hormonală, echilibrul mental - emoțional, fertilitatea și silueta prin metode holistice care susțin sănătatea pe termen lung.

ARTICOLE RECENTE

Ce este aflabetizarea corporală

Ce este alfabetizarea corporală și de ce este important pentru femei să cunoască ABC-ul corpului ...

Ce este aflabetizarea corporală

Ciclu versus menstruație și informații cheie despre ciclicitate

Foarte multe femei folosesc în mod eronat cuvântul ciclu în loc de menstruație. Se întâmplă ...

Ciclu versus menstruație și informații cheie despre ciclicitate

Cauzele emoționale și spirituale ale endometriozei

Endometrioza este o afecțiune care transcende granițele fizice, adâncindu-se în straturile emoționale și psihologice ale ...

Cauzele emoționale și spirituale ale endometriozei
>