Program de fertilitate naturala

Vrei să iți pregătești corpul pentru o sarcină naturală sau vrei să te asiguri că îmbunătățești șansele de reușită ale procedurilor de inseminare artificială?

Curs "Menstruatie Lina"

Curs online pentru eliminarea sindromului premenstrual si armonizarea menstruatiilor dificile. FARA durere, furtuni emotionale, oboseala si pofte de dulce!

Consiliere individuală

Agenda pentru ședințe de consiliere 1:1 este deschisă periodic pentru cliente noi în limita timpului disponibil. Înscrie-te aici pentru a primi cu prioritate email de programare.

Bună, Mihaela! Vreau de ceva vreme să îți scriu, nu știu de ce nu am făcut-o până acum dar, mă bucur că într-un final mi-am găsit câteva cuvinte și vreau să îți mulțumesc pentru tot aportul tău care a dus la împlinirea visului de a avea un copil, eu suferind de endometrioză.

Eu știu că v-am tot „bătut la cap" cu acest om. Dar femeia e o binecuvântare în viața mea. La câți medici am mers în acești 2 ani, toți au lăudat protocolul meu de nutriție. „Mai bine nici că se putea", mi-a zis un ginecolog. Voi vă dați seama?!

Au trecut 4 luni de când am vorbit și am început să urmez sfaturile tale. Nu am mai avut o durere de cap de vreo 6 săptămâni, nu mai sunt obosită, nu mai am mintea în ceață, nu mai am mâinile și picioarele reci, au început să îmi crească sprâncenele din nou!! M-ai ajutat enorm... e wow!!

Doamna draga, tin sa îți spun ca îți mulțumesc pentru tot. Am încheiat cele 3 luni de protocol miercuri și azi am făcut testul de sarcina și e pozitiv. îți mulțumesc pt tot ce m-ai învățat perioada asta, o sa continui și in sarcina sa mananc tot ca și in protocolul de fertilitate, pentru ca ma simt foarte bine.

ADIO, SINDROM PREMENSTRUAL!

Descarca gratuit planul alimentar pentru sănătate menstruală și ciclu “politicos”

© 2021 Toate drepturile rezervate

Scroll to top