PROGRAM

Bazele fertilității

Oferă-ți cele mai bune șanse pentru o sarcină naturală și un copil sănătos!

Program intensiv de coaching pentru toate cuplurile care își doresc fertilitate mai bună, sarcină sănătoasă, sau creșterea ratei de succes la programele Inseminare/FIV.

Cât de greu vă este să faceți un copil?

AMH scăzut, toate analizele sunt bune dar bebe nu vine nu știm de ce, pierderi de sarcină repetate, endometru prea subțiat pentru implantare, trompe înfundate, recomandare de FIV că altfel nu se poate, endometrioză, ovare polichistice, teratozoospermie, azoospermie si celelalte denumiri care îți încrețesc fruntea...probabil ai auzit deja măcar una din ele. Vorbele astea dor. Dor tare, la fel cum doare neputința de a nu ști ce să mai faci, la fel cum doare fiecare menstruație. La fel cum doare dorul de bebe. Acel copilaș pe care îl ai deja în sufletul tău, dar pe care corpul tău încă îl așteaptă.

Îți înțeleg povestea!

De peste 8 ani susțin femeile în programe de fertilitate și echilibrare hormonală și cunosc bine aceste experiențe. Tot mai multe cupluri se confruntă cu dificultăți de concepție și  tot mai multe femei experimentează afecțiuni sau dezechilibre hormonale care le împiedică să rămână însărcinate. Există cupluri care trăiesc momente de confuzie din lipsa unor informații complete legate de pregătirea pentru o sarcină, cupluri speriate și desputernicite de diagnosticul de infertilitate, sau cupluri „veterane” care, după încercări repetate de a obține o sarcină, rămân cu deznădejde, vinovăție și multe datorii, dar fară explicații sau suport emoțional.  

Tipuri de povești pe care le întâlnesc

26

ANI

Vreau să învăț cât de mult pot despre echilibru hormonal, concepție și fertilitate. Îmi doresc o sarcină în viitor, dar vreau să rămân însărcinată natural și aș vrea să învăț cât mai multe și să aplic pentru a fi sănătoasă și a avea un copil sănătos.

Am realizat că bebe consideră că nu suntem încă pregătiți pentru venirea lui și trebuie să mai "lucram" la NOI în primul rând.

32

ANI

Ne dorim foarte mult să avem copii. Încercăm de aproape 2 ani, dar totuși nu se întâmplă. Am început și câteva investigații medicale, dar ni s-a spus că nu avem (încă) nici un motiv medical de îngrijorare. Luăm amândoi Inofem DUO și Supramen de aproape 3 luni și încercăm să avem un stil de viață cât de cât sănătos, însă cred că avem nevoie de îndrumare căci ne pierdem direcția la un moment dat.

38

ANI

Acum 3 ani medicul specialist în infertilitate mi-a zis că am endometrioză stadiul 3 și îmi recomandă FIV, iar de curând am aflat că de fapt aș avea SOPC, iar soțul a fost diagnosticat cu oligozoospermie. Sunt îngrijorată și aș vrea să înțeleg cum pot să corectez aceste dezechilibre. Aș dori din tot sufletul să reușesc o sarcină în mod natural, pentru că efectiv mă îngrozește idea de tratament hormonal. 

44

ANI

Încercam de 8 ani. Am fost diagnosticați cu infertilitate primara (eu AMH foarte mic, endometrioză grad 4, soțul cu teratozoospermie). Am pierdut 3 sarcini și avem 4 proceduri FIV nereușite. Ani de frustrare, de suferință, după care am rămas amândoi cu stări anxioase, eu cu depresie și kilograme în plus. Acum avem recomandare pentru FIV cu ovocite donate, însă sunt sceptică în privință procedurii.

Ce este de ajutor și ce nu?

Oriunde v-ați afla pe acest spectru, aflați că cele mai bunse șanse de reușită vin odata cu înțelegerea factorilor care influențează fertilitatea și adresarea cauzelor rădăcină pentru toate dezechilibrele, oricât de neînsemnate ar părea.

Gândiți-vă  la starea de fertilitate ca la o grădină!  Înainte de a planta semințele, prima etapă este pregătirea solului pentru a ne asigura că este bogat în substanțe nutritive și tot ce va ajuta semințele să devină plante puternice și sănătoase. Cât despre semințe…atât în Ayurveda, cât și în Medicina Tradițională Chineză, se spune despre ovul și spermatozoid că sunt esența a ceea ce are organismul mai bun de oferit. Medicina funcționala și integrativă împrumută din aceasta viziune holistică și susține ideea că optimizarea fertilității însemnă sănătatea întregului corp, nu doar momentul de concepție, sau ce se întâmplă de la buric în jos.

Fertilitatea este despre a avea cele mai bune resurse fizice, emoționale și energetice pentru a crea viață. 

SFATUL MEU

Cum să îți oferi cele mai bune șanse pentru o sarcină sănătoasa?

Vă înscrieți în programul “Bazele Fertilitatii”Învațați și aplicați împreună alimentația și stilul de viață care promovează fertilitateaUrmați protocolul personalizat pentru a rezolva orice dezechilibru hormonal sau afecțiune care vă impactează fertilitateaVă bucurați de  ghidarea continuă a unui specialist în fertilitate holistică și suportul unui grup de cupluri cu același obiectiv în timp ce vă continuați planul de a face un copil

În ce constă?

Programul este un produs online pe bază de întâlniri virtuale de grup, evaluare la distanță prin chestionare hormonale/nutriționale și analize medicale recente, materiale video și ebooks cu recomandări. Pe durata a 13 săptămâni beneficiezi de monitorizare continuă și consiliere pe toate planurile esențiale fertilității. În plus, ne folosim de puterea grupului și a susținerii reciproce între participanții la program. Cred sincer că nu există un protocol standard în ceea ce privește alimentația sau un set de suplimente “minune” care funcționează pentru toată lumea. În acest caz, chiar dacă vorbim despre un program DE GRUP, aspectele esențiale vor fi personalizate pentru fiecare cuplu în parte!

Întâlniri virtuale de grup (pe zoom și facebook) la fiecare 2 săptămâni

Evaluare completă a stării de nutriție, a analizelor recente și a stilului de viață

Materiale online cu recomandări de nutriție, stil de viață, mișcare și practici de cuplu pentru fertilitate

Materiale online (video, ebook) pentru studiu in ritmul propriu

Plan personalizat de nutraceutice și alimente funcționale pentru pro-fertilitate

Susținere continuă pe grup privat dedicat

Înscrie-te pe lista de așteptare pentru a afla cu prioritate când se deschide o nouă serie de program! 

Ce primești în cadrul programului?

După înscriere veti primi un email cu toate instrucțiunile legate de cum să îți accesezi resursele de început și programul intalnirilor.
Citiți mai jos despre resursele și practicile la care veți avea acces.

  • Lista completă de alimente pentru optimizarea fertilității atât la femei cât și la bărbați
  • Lista celor mai bune suplimente pentru îmbunătățirea fertilității
  • Protocol personalizat de dietă, stil de viață și suplimente pentru corectarea infertilității sau subfertilitatii
  • Cea mai bună și eficientă metodă de urmărire a fertilității și evaluarea periodică a ovulației
  • Suport pentru cele 2 săptămâni de așteptare în urma unui FIV. 
  • Idei de rețete pentru mic dejun, mese principale și gustări + BONUS cele mai bune rețete de băuturi funcționale pentru fertilitate
  • Evaluarea temeinică a stilului de viață și a cauzelor rădăcină care te-au împiedicat până acum să obții o sarcină sau să menții o sarcină la termen.
  • Exerciții și tehnici de conectare și susținere a intimității în cuplu pentru concepție conștientă.
  • BONUS – Seminar de nutriți și îngrijire în perioada de sarcină și în perioada de recuperare portpartum.
  • BONUS - Comunitate de susținere pentru a vă împărtăși călătoria cu acces prelungit timp de un an de la finalizarea programului

Testimoniale

Ana, 40 ani,  Viena 

Bună Mihaela, sper că ești bine. Vreau să te anunț că astăzi am făcut un test de sarcină și este pozitiv. Suntem în șoc… după ani de tratamente și FIV unde toți doctorii ne dădeau șanse minime sau chiar deloc, acum s-a întâmplat natural... la 40 de ani! Wow!
Mulțumesc enorm de mult pentru tot ajutorul!

Irina și Alex, 34 ani, București

Îți mulțumim din suflet pentru tot, Mihaela! Ești extraordinară, pui suflet în ceea ce faci și asta se simte și se vede! Îmi place enorm de mult energia ta, atitudinea ta, modul în care comunici și în care ai interacționat cu noi!
Multe am învățat de la tine și datorită ție, m-am relaxat și mi-am dat voie să încep să trăiesc femininul și să îmi onorez corpul, să mă bucur de tot ceea ce îmi oferă viață!
Datorită tie, am descoperit și alte dimensiuni ale relației noastre de cuplu, să ținem cont de nevoile și dorințele noastre și să conștientizam faptul că împlinirea noastră în relație nu este condiționată de venirea unui copil în viață noastră!
A fost totul minunat și ne pare rău că acest program s-a terminat!

Denisa, 37 ani, Cluj-Napoca

Programul "Bazele feritilitatii" mi-a iesit in cale exact cand renuntasem la ideea de a avea un copil si nu mai vedeam nici o speranta. Calatoria cu Mihaela a readus speranta. A fost o calatorie in care am invatat cum sa avem grija de noi: trup, minte, suflet, o calatorie de autocunoastere. Aveti incredere in program si in beneficiile pe care vi le aduce! 

Delia, 32 ani, Paris

Ce am invatat din program? Am devenit mult mai structurata, durerile menstruale au dispărut, iar cel mai de preț aspect, chistul mamar mi s-a retras. Mi-a placut mult ca am impartasit si cu altii problemele pe care le am pentru a ramane insarcinataSunt profund recunoscătoare Mihaelei pentru aceasta experienta. 

Elena, 29 ani, București

Vreau să îți mulțumesc pentru tot aportul tău care a dus la împlinirea visului de a avea un copil, eu suferind de endometrioză. A cântărit foarte mult pentru mine că această boală mi-a fost prezentată de către tine din altă perspectivă decât cea medicală și că m-ai îndrumat ca încet, încet să-mi schimb obiceiurile alimentare nesănătoase, care nu făceau decât să o hrănească (nu a fost ușor, recunosc!).

Mihaela, 30 ani, Brașov

Este un program minunat, foarte bine structurat si inspirational! Inveti foarte multe despre a-ti asculta corpul, sa fii conectat la tine si la relatia ta de cuplu, sa pui pret pe sanatatea ta fizica, mentala si emotionala! In concluzie, este vorba despre un stil de viata armonios si echilibrat! Recomand acest program tuturor celor care vor sa faca o schimbare in viata lor, schimbare care te ajuta sa primesti copilul fiind implinit cu tine si cu partenerul tau!

Dragii mei, 

Am construit acest program din dorința de a rezolva una dintre cele mai mari probleme cu care ne confruntăm în cadrul societății moderne - dificultatea de a avea un copil și de a duce la termen sarcini sănătoase. Deși tehnologia a progresat enorm în ultimul deceniu, soluțiile pentru problemele de fertilitate sunt invazive, depersonalizante și foarte costisitoare. Ne îndepărtăm din ce în ce mai mult de ritmurile firești și armonioase ale corpurilor noastre. 

Misiunea mea este aceea de a aduce din nou în prim-plan un stil de viață care valorifică tot potențialul biologic al ființei umane, și ajută toate cuplurile sa își îmbunătățească atât viziunea asupra sănătății, cât și starea de fertilitate.  În acest program, vom pune fundamentul pentru o sarcină sănătoasă folosind înțelepciunea înnăscută a corpului, nutriția terapeutică, alimentele funcționale și multe metode holistice de armonizare hormonală, emoțională și energetică în cuplu.

Intrebări frecvente

Cum functionează programul ”Bazele Fertilității”?

Pasul 1: Decideți împreună că vreți să apelați la ajutorul unui terapeut holistic care să vă întoarcă pe toate părțile în încercarea de a înțelege ce nu a funcționat până acum și ce vă este benefic pe viitor pentru a face un copil.

Pasul 2: Vă înscrieți în program, participați la ședințele online, parcurgeți materialele oferite pas cu pas și urmați împreună atât cât puteți din recomandarie, sfaturile și protocoalele personalizate oferite în cadrul programului.
În tot acest timp vă bucurați de interacțiunea bilunară cu un coach specializat ultra simpatic și de suportul cuplurilor alaturi de care urmați acest program. E plăcut, distractiv, dar emoționant și profund transformator, credeți-mă!

Pasul 3: la finalul programului vă continuați viață conform noilor obiceiuri învățate, continuați să aveți grija de voi, să vă bucurați de intimitate și să folosiți cu entuziasm fereastra fertilă a femeii până când apare sarcina mult dorită.

Nu știu dacă mi-l pot permite.

Toate lucrurile pe care le-am făcut până acum pentru sănătatea mea le-am considerat investiții. Și am investit mereu cu deplina încredere că banii mei sunt bine cheltuiți. Dacă nu ești sigura în inima ta că ai nevoie de acest program, sau simți că nu ți-l permiți, nu face aceasta cheltuială. Dar daca știi (din nefericire) cât costa o serie de FIV-utri nereușite, câtă suferință, confuzie și datorii aduc cu sine, vei înțelege cam cât de ieftin este de fapt acest program, și vei aprecia oportunitatea de a primi în 13 săptămâni informație cât pentru o viață.

Dacă dorești să discutam și alte opțiuni de plată eșalonată îmi poți lasă un mesaj în formularul de contact.

Suntem foarte ocupați. Ce se întâmplă dacă nu ținem pasul cu programul?

Programul este gândit în module cu succesiune firească astfel încât tu și partenerul tău să puteți implementa recomandările cât mai ușor. Fiecare modul este susținut de întâlniri bilunare și sesiuni de Q&A pe Zoom care rămân înregistrate pe grup, sau materiale scrise pentru studiu individual, astfel încât fiecare poate urma programul în propriul ritm. Scopul meu este să vă susțin în procesul de integrare a informațiilor și schimbărilor necesare, nu doar să arunc cu informații în voi sau să vă trasez sarcini care vă îngreunează și mai tare viață.

Voi rămâne însărcinată până la finalul programului?

Scopul programului este să ofere educație și suport pentru că toate elementele necesare unei sarcini (ehilibru hormonal, nutriție adecvată, mindset pozitiv, mișcare și practice corporale, folosirea corectă a ferestrei fertile) să fie integrate într-un stil de viață armonios și sănătos. Nu promit marea cu sarea, și nici macar nu pot garanta că în 13 săptămâni tu și partenerul tău veți reuși să integrați în profunzime toate informațiile și recomandările. Dar cu siguranță veți fi pe drumul cel bun și tot ce vă rămâne la finalul programului este să vă bucurați de proces. Dacă sarcina apare chiar din timpul programului, acesta vă fi un motiv de bucurie pentru noi toți, dar nu este o promisiune a acestei colaborări.

Cât timp am acces la materialele din program?

Accesul la linkuri, înregistrările video ale sesiunilor Zoom și toate informațiile furnizate prin grupul de suport vor fi accesibile timp de un an de zile. Toate materialele electronice pe care le primiti în cadrul programului sunt ale voastre peviață! Cu rugămintea că acestea să nu circule în online și să nu fie oferite gratuit altor persoane (fară că acestea să aibă posibilitatea de mă a răsplăti cumva pentru calitatea infomatiilor și energia hrănitoare pe care o ofer).

Cum procedez daca mai am întrebări?

Pentru orice alte întrebări îmi poți scrie direct prin formularul de contact de pe site și vei primi răspuns în cel mai scurt timp posibil.

>