ÎNREGISTRARE

Masterclass

Holy Cervix

 Alfabetizare corporală, recomandări de nutriție, suplimente și practici holistice pentru vindecarea cu  blândețe a problemelor cervicale (displazie cervicală, condilomatoză, leziuni de grad înalt) și a infecțiilor intime virale (HPV, herpes genital). 

Demistificarea 

sănătății cervicale!

Ai un diagnostic de infecție cu tulpini de risc înalt HPV, rezultate anormale la testul Papanicolau sau diagnostic de displazie cervicală care te-a pălit în moalele capului și a activat în tine stări intense de frică și confuzie? 

Ți s-a întâmplat ca, la un moment dat, doctorul să pronunțe cuvântul ăla mare cu „C” (cancer) și apoi toate facultățile tale mintale să zboare pe fereastră într-o clipă?

Te întrebi dacă tu prin puterea ta poți face ceva pentru a te vindeca, sau trebuie doar să asculți cuminte de tratamentul medical și să dai cu ”Doamne Ajută” ca să nu mai treci prin asta din nou?

Te întrebi care sunt cei mai buni pași pe care poți să-i faci ca să ai un col curat și sănătos, sau ce poți face în plus ca să scăpi de condiloamele genitale?

Stai...măcar știai că cervix și col uterin (mai precis exocolul) sunt nume diferite pentru aceeași parte a corpului tau, adică porțiunea inferioară a uterului, acea parte care arată ca un gât de pară care se poate accesa din vagin? 

Te simți complet pierdută în marea de recomandări medicale (sau, mai degrabă, lipsa celor holistice) și nu ai idee de unde să începi să faci schimbări pentru sănătatea colului uterin?

Ți-ai dori să primești sfaturi și educația necesare pentru a lua cu discernământ și în cunoștință de cauză decizii legate de tratamentele și intervențiile recomandate (vaccin HPV, colposcopie, procedura ERAD, testul CINtec etc)?

Vrei un plan de acțiune clar și ușor de implementat care chiar să funcționeze pentru sănătatea ta pelvină?

Vrei ca acest subiect să nu te mai doară sufletește și să nu mai fie pentru tine un factor de stres, teamă și nesiguranță care îți tulbură liniștea dar și încrederea în propria sexualitate? 

Preia controlul 

sănătății tale cervicale!

Mihaela Brailescu
Holy Cervix este un masterclass înregistrat ce îți oferă  alfabetizare corporală și educație terapeutică nutrițională și de stil de viață pentru rezolvarea cu blândețe, dar fermă și eficientă, a problemelor cervicale și a infecțiilor intime virale (infecția cu virusul HPV și virusul Herpes Simplex).  
Masterclass-ul adresează cauzele care stau la baza testelor Papanicolau anormale și oferă soluții pentru întărirea imunității și bunăstare ginecologică pe termen lung. 


Creat pentru a oferi ajutor femeilor cu diagnostic de:

 • Cervicită (inflamația infecțioasă sau non infecțioasă a colului uterin, cronică sau acută)
 • Infecție cu diverse tulpini ale virusului Papilloma Uman HPV (cu sau fără grad de risc) 
 • Condilomatoză
 • LSIL (infecţie HPV productivă, condilom sau displazie ușoară), HSIL (infecție HPV transformantă, respectiv displazie moderată, displazie severă, carcinom scuamos „in situ”), AIS (adenocarcinom „in situ” sau leziune glandulară intraepitelială premalignă cu risc înalt de dezvoltare a unei leziuni invazive în absenţa tratamentului)
 • Infecție genitală cu virusul Herpes 

Sau cu simptome precum: 

 • Scurgeri (secreții) vaginale anormale (culoare, miros diferite față de secrețiile cervicale fiziologice). 
 • Sângerare vaginală între menstruații  sau după contact sexual
 • Dureri la contactul sexual
 • Dureri în abdomenul inferior (chiar și în afara perioadei premenstruale)
 • Senzație de mâncărime, iritație vulvară și/sau vaginală.

Intenția mea este ca în Masterclass-ul Holy Cervix  să îți ofer încrederea și cunoștințele de a porni în călătoria ta de vindecarea cu blândețe a colului uterin!  Indiferent de diagnostic, acest lucru este PERFECT POSIBIL!

Acest masterclass introductiv pregătește scena pentru transformările la care este invitată o femeie pe măsură ce învață despre colul uterin și despre puterea personală în relație cu sănătatea ginecologică. 

Participarea la grupul de lucru asociat acestui Masterclass îți oferă ocazia de a aprofunda procesul de vindecare alături de un grup de femei și de a aplica în mod mai personalizat recomandările de nutriție, nutraceutice, mișcare pelvină și stil de viață dedicate vindecării colului uterin. 

Acces  

Înregistrare video + materiale suport 

 Masterclass
Holy Cervix

440 lei

Grup de lucru
Holy Cervix

1220 lei

Program închis. Înscrie-te pe lista de așteptare

Ce conține masterclass-ul

Holy Cervix?

✓ Alfabetizare corporală privind anatomia și fiziologia pelvisului feminin (sistem nervos, sistem limfatic pelvin, sistem circulator, musculatură, fascia și țesut conjunctiv, glande și organe pelvine). 
✓ Patologia colului uterin. Demistificarea diagnosticelor și a bolilor asociate colului uterin.
✓ Informații obiective despre avantajele și riscurile asociate vaccinului HPV (Gardasil 9).
✓ Introducere în metoda mea de vindecare a colului: ce le recomand tuturor clientelor mele ca pași pe care trebuie să îi facă pentru vindecare. Vorbim despre: 

 • Nutriție pentru imunitate - ce și cum ar trebui să mâncăm pentru imunitate 
 • Alimentele funcționale și plantele condimentare pe care e bine să le adaugi în dietă 
 • Suplimentele care pot completa cu succes tratamentul alopat
 • Metode de management al stresului - principalul factor destabilizant pentru imunitatea noastră
 • Relația cu pântecul și cum influențează sexualitatea sănătatea colului uterin, 
 • Practici de sănătate pelvină.

✓ Cauzele emoționale și spirituale ale problemelor asociate colului uterin.
✓ Acces în portal la  înregistrarea atelierului pentru tot restul vieții. 
✓ Acces în portal la planșele din prezentarea oferită  în cadrul atelierului (materialul nu este downloadabil).

Grupul de lucru Holy Cervix

Deschid periodic porțile unui nou grup de lucru. Locurile sunt limitate la 12 de femei. 

Grupul de lucru presupune participarea la 6 ateliere săptămânale de coaching în grup cu obiectivul de a înțelege și aplica PAS CU PAS informațiile prezentate în Masterclass Holy Cervix și pentru a elimina nevoia de a aștepta programarea unei ședințe individuale de consiliere. Pentru participarea la grup este obligatorie urmărirea integrală a masterclass-ului care este INCLUS în pachet. 

 • 6 ateliere săptămânale pe Zoom
 • În fiecare marți între 18:30 - 20:30
 • Comunicare liberă, detalii organizatorice și extra informații pe grup dedicat de Facebook (care rămâne deschis permanent după finalizarea atelierelor).
 • Cerință recomandată pentru coaching: completarea unui Jurnal Alimentar săptămânal pentru macar 3 din cele 6 săptămâni de lucru.
 • Nu se oferă înregistrare pentru ateliere. Este recomandată participarea la fiecare întâlnire pentru a beneficia pe deplin de procesul terapeutic. 
 • Structură ateliere: Întrebări și răspunsuri și coaching în timp real cu mine în fiecare săptămână,  împărtășiri legate de săptămâna anterioară, explicarea pe larg a practicilor, obiectivelor și recomandărilor noi, recomandări de dietă și protocol de suplimente generice pentru sănătate cervicală și imunitate. 
 • Nu se oferă protocoale personalizate sau soluții pentru probleme mai complexe care nu țin de tema aleasă. 
 •  Acces în portal la  înregistrarea atelierului pentru tot restul vieții.
 • Acces în portal la planșele din prezentarea oferită  în cadrul atelierului + materialele extra oferite pe grupul dedicat.  

Despre HPV și
Opțiunile de Tratament

Infecția cu virusul Papiloma Uman (HPV) este o problemă de sănătate publică larg răspândită, afectând atât femeile, cât și bărbații. Deși multe cazuri de HPV se rezolvă de la sine între 8-24 de luni, unele tulpini pot duce la probleme serioase la anumite persoane cu risc crescut și imunitate slăbită.  În cadrul Masterclassului Holy Cervix, explorăm abordări holistice pentru gestionarea HPV în paralel cu tratamentul medical,  testele complete de diagnosticare corecta a HPV și opțiunile de tratament disponibile, cum ar fi ovulele sau unguentele, pentru a oferi o perspectivă cuprinzătoare asupra gestionării sănătății cervicale.

Despre HPV și
Sănătatea Pelvină

HPV, cunoscut și sub denumirea de virusul Papiloma Uman, poate afecta sănătatea pelvină în multe moduri, inclusiv prin apariția condiloamelor genitale sau a altor leziuni. În Masterclassul Holy Cervix, ai acces la informații complete despre pelvisul feminin și suport holistic pentru managementul pe termen lung al acestei probleme de sănătate. Abordez teme precum tratamentul HPV alopat și metodele holistice de susținere a bunăstării ginecologice pe termen lung, integrând informații despre cauzele emoționale ale problemelor ginecologice feminine și subliniind importanța dietei și a stilul de viață pentru întărirea sistemului imunitar.

Impresii și Testimoniale

>