MASTERCLASS LA CERERE

ESTROGEN BALANCE

Echilibrează-ți HORMONII și scapă de simptomele debilitante ale DOMINANȚEI ESTROGENULUI!  

70% dintre femei experimentează simptome de dominanță a estrogenului la un moment dat în viața lor și 90% nu își dau seama că asta e cauza problemelor lor!

Fibroame uterine, adenomioză, uter fibromatos, polipi uterini, endometrioză. 

Menstruații lungi și debilitante, sângerări abundente cu cheaguri, hiperplazie endometrială, sindrom premenstrual.

Dureri de sâni, sâni fibromatoși, cancer de sân hormono-dependent.

Retenție de apă, edeme, creștere în greutate pe coapse și șolduri. 

Lipsă de energie, libido scăzut, ceață mentală, insomnii, migrene ciclice, premenopauză dificilă.  

Te regăsești?  Nu ești singura! 


 • În România sunt diagnosticate 7000 de noi cazuri de cancer de sân in fiecare an. 80% dintre cancerele de sân sunt estrogenice (pozitiv pentru receptori de estrogeni) și prin urmare, pot fi prevenite. 
 • 75% dintre femei suferă de sindromul premenstrual – care este complet prevenibil și reversibil. 
 • La nivel global, 1 din 3 femei descoperă că suferă de fibrom uterin. În România procentul este de aproape 18%, în contexul în care doar 10% dintre românce au fost la ginecolog în ultimul deceniu.
 • Histerectomia a devenit o problemă politică. Unele studii realizate sugerează că numai 10% dintre histerectomii sunt necesare. 
 • 40% dintre femei suferă de insomnie din cauze hormonale.
 • 85% dintre femei suferă de un anumit grad de dezechilibre hormonale cel puțin o dată în viață.

Preia controlul 

sănătății tale hormonale!

Indiferent de vârstă sau etapa vieții reproductive în care te afli, dacă te confrunți cu astfel de simptome sau diagnostice, ai ajuns în locul potrivit! Respiră profund și relaxează-te! Întrebările tale legate de aceste probleme și-au găsit în sfârșit răspuns.

MASTERCLASS

ESTROGEN BALANCE

Am creat un material dedicat femeilor care se luptă cu dezechilibre hormonale, resemnare în fața durerilor și simptomelor considerate normale pentru o femeie, dar visează să își recapete vitalitatea, libidoul, armonia hormonală, echilibrul mental - emoțional, fertilitatea și silueta prin metode holistice care susțin sănătatea pe termen lung. 

Masterclassul conține 8 module preînregistrate și materiale pdf cu instrumente specifice de nutriție și stil de viață care te vor ajuta să scapi definitiv de simptomele dominanței estrogenice pentru ca tu să îți regăsești rapid echilibrul!

Creat pentru a oferi ajutor femeilor cu:

DIAGNOSTIC DE:

 • FIBROM UTERIN
 • HIPERPLAZIE ENDOMETRIALĂ
 • SÂNI FIBROMATOȘI 
 • POLIPI UTERINI 
 • ENDOMETRIOZĂ 
 • ADENOMIOZĂ 
 • CANCER DE SÂN HORMONO-DEPENDENT


SAU SIMPTOME PRECUM:

 • SÂNGERĂRI ABUNDENTE (≥80ML) ȘI LUNGI
 • MIGRENE CICLICICE / MIGRENE CU AURĂ
 • SINDROM PREMENSTRUAL ACUT
 • TULBURĂRI DE DISPOZIȚIE (FURIE PMS)
 • SÂNI TARI ȘI DUREROȘI 
 • CREȘTERE ÎN GREUTATE PE COAPSE ȘI ȘOLDURI
 • RETENȚIE DE APĂ 
 • PROBLEME DE SOMN 
 • ROSACEA
 • INTOLERANȚĂ LA HISTAMINĂ 
 • REZISTENȚĂ LA INSULINĂ 

Nu mai lăsa simptomele dominanței estrogenului să îți conducă viața! Masterclass Estrogen Balance îți oferă, pas cu pas, toate cunoștințele necesare pentru a porni în călătoria ta către echilibru și bunăstare!  Indiferent de diagnostic, vindecarea este posibila pentru tine!

Alege varianta potrivită pentru tine!

Produs online format din module video pre-înregistrate cu durata între 8 - 20 minute și documente pdf accesibile în portal. 

Achiziția produsului permite accesul la fișiere pe termen nelimitat. Un cont în portal va fi creat la achiziția produsului. 

Acces Esențial

440 lei

0 lei

6 module de bază
4 micro module BONUS
Lista de alimente de introdus pentru detox estrogen, suplimente și detalii dieta de eliminare. 

CUMPĂRĂ

Acces Premium

660 lei

0 lei

Toate materialele de la Acces Esențial + 2 module PREMIUM
Protocol avansat de detox estrogen
Practici corporale pentru wellness ginecologic (video + pdf) 

CUMPĂRĂ

Ce vei învăța în masterclass-ul

Estrogen Balance? 

 6 module video + 4 micro module BONUS + 2 module de ghidare PREMIUM

Urmărește în ritmul tău: materiale video, fișiere audio, chestionar de echilibru hormonal pentru autoevaluare, liste downloadabile cu alimente pentru detox estrogen, suplimente de bază și practici corpoale pentru bunăstare ginecologică.

 
DESCOPERI IMAGINEA DE ANSAMBLU 

Dominanța estrogenului nu este pur și simplu un nivel ridicat de estrogen. Există mai multe imagini diferite ale dominanței estrogenului și implică relația dintre estrogen și progesteron, hormoni tiroidieni, insulină și cotizol. Vei învăța de ce nu trebuie să ne ferim de estrogen și cum să ne protejăm corect corpul de efectele negative ale dominanței estrogenice.

 
CARE SUNT CAUZELE ȘI CUM AI AJUNS AICI 

Deci, de ce anume te lupți cu dominația estrogenului? Nu este niciodată un singur lucru. Vom explora diferitele cauze posibile ale dominanței estrogenului și modul în care aceasta se manifestă în organism pentru ca tu să știi exact ce să NU mai faci și cum să te protejezi pe termen lung. 


PLANUL TĂU DE ACȚIUNE PENTRU A SCĂPA
DEFINITIV DE SIMPTOMELE NEPLĂCUTE

Schimbări simple și durabile de nutriție și stil de viață pentru a susține armonia hormonală și ameliorarea simptomelor! 

DE LA MIHAELA

O invitație personală

Problemele cu dezechilibrele estrogenului și tulburările premenstruale se află în centrul practicii mele cu pacientele. Am auzit nenumărate povești despre lipsa de speranță, frustare sau furie la lipsa de susținere medicală, teama de intervenții invazive și penuria de soluții naturale.  Femeile și-au împărtășit poveștile cu mine și câteva teme formează un fir între ele: mă simt confuză cu privire la ce să mănânc, nu mă simt ascultată de medicul meu, știu că ceva nu este în regulă și nu este normal să trăiesc așa, dar mi s-a spus că totul este în capul meu și că ”așa sunt femeile”.

Abordarea mea poate fi ceva ce nu ai încercat până acum. Combinând principiile practice ale nutriției și stilului de viață cu alfabetizarea corporală pentru a accesa mai limpede înțelepciunea corpului, poți elimina confuzia tuturor informațiilor contradictorii despre sănătate și poți aplica ceea ce funcționează cu adevărat pentru corpul tău.

Dacă te hotărăști să faci din acest an anul în care rezolvi în sfârșit problemele de dezechilibru al estrogenului, scrie-mi după ce aplici măcar 3 luni sfaturile din masterclass și împărtășește cu mine procesul tău, cu bune și cu rele, ca să te pot ghida mai departe! 

Cu toată încrederea, înainte! Versiunea ta cea mai echilibrată, vibrantă și zemoasă abia așteaptă să o întâlnești! 

>