Grup de lucru -
Sindromul ovarelor polichistice

Să trăiești cu sindromul ovarelor polichistice poate fi copleșitor.  
De cele mai multe ori, medicii îți spun să slăbești și îți oferă medicamente care oferă soluții temporare sau doar suprimă simptomele. S-ar putea să te întrebi dacă vei putea vreodată să rămâi însărcinată sau dacă vei avea cândva o menstruație regulată. Pofta ta de carbohidrați și zahăr este intensă și întotdeauna îți sabotezi eforturile de alimentație sănătoasă atunci când ești stresată, supărată sau se pregătește o vacanță. Ai auzit multe despre ”dieta ideală” pentru SOPC, dar ai încercat de toate și parcă nimic nu se îmbunătățește pe termen lung. Vrei doar să nu te mai simți bolnavă și obosită rău tot timpul! Ți-ai dori să ai pe cineva informat cu care să vorbești, care să te ghideze prin toate informațiile conflictuale și să găsească calea potrivită pentru tine. 

LUCREAZĂ CU MINE

Lasă-mă să te ajut!

Bucură-te de sfaturi și recomandări de dietă, mișcare și bunăstare emoțională care te vor ajuta să îți creezi un stil de viață prietenos cu hormonii tăi, astfel încât să poți prospera în ciuda sindromului ovarelor polichistice și să devii cea mai stabilă, sănătoasă și vibrantă versiune a ta.

Grupul de lucru presupune participarea la 6 ateliere săptămânale de coaching în grup cu obiectivul de a înțelege și aplica PAS CU PAS informațiile prezentate în conferința MedFusion Forum Ediția 3 - Sindromul ovarelor polichistice și pentru a elimina nevoia de a aștepta programarea unei ședințe individuale de consiliere pe această temă. 

Ce presupune programul de lucru în grup?

  • 6 ateliere săptămânale pe Zoom
  • În fiecare marți între 18:30 - 20:30
  • Comunicare liberă, detalii organizatorice și extra informații pe grup dedicat de Facebook (care rămâne deschis permanent după finalizarea atelierelor) și unde mă vei putea contacta periodic pentru întrebări. 
  • Cerință recomandată pentru coaching: completarea unui Jurnal Alimentar săptămânal pentru macar 3 din cele 6 săptămâni de lucru.
  • Nu se oferă înregistrare pentru ateliere. Este recomandată participarea la fiecare întâlnire pentru a beneficia pe deplin de procesul terapeutic.
  • Structură ateliere: Întrebări și răspunsuri și coaching în timp real cu mine în fiecare săptămână, împărtășiri legate de săptămâna anterioară, explicarea pe larg a practicilor, obiectivelor și recomandărilor noi, recomandări de dietă și protocol de suplimente generice (în sensul că nu sunt personalizate pe baza analizelor medicale) pentru sănătate metabolică și echilibru hormonal.
  • Nu se oferă protocoale personalizate sau soluții pentru probleme mai complexe care nu țin de tema aleasă.
  • Includerea în lista de cliente cu acces instant la programări pentru ședințe de urmărire. 

Dată începere: 14 noiembrie
Dată sfârșit: 16 ianuarie
Locație: Zoom n fiecare marți între 18:30 - 20:30)

Pentru participarea la grup este recomandată urmărirea integrală a conferinței.  

Potrivit pentru toate vârstele! Adolescentele sub 18 ani au acces gratuit daca sunt însoțite de mamă, sau o altă femeie adultă din familie plătitoare de bilet.

Grup de lucru SOPC

1200 lei

Pachet Grup de lucru + Acces conferința 

1400 lei

Pachet Grup de lucru + Acces conferința MedFusion Forum Ediția 3 - SOPC

>