Materiale Video

Dacă ai probleme în a accesa un material pe care l-ai cumpărat, trimite un email la suport@mihaelabrailescu.ro

Ești logat(ă) cu adresa de email 
Vrei să te deconectezi?

Material dedicat femeilor care se luptă cu dezechilibre hormonale, considerate normale pentru o femeie, dar visează să își recapete vitalitatea, libidoul, armonia hormonală, echilibrul mental - emoțional, fertilitatea și silueta prin metode holistice care susțin sănătatea pe termen lung.

Introducere în dietoterapia și practicile holistice care susțin vindecarea cu blândețe a problemelor cervicale (displazie cervicală, infecție HPV, condilomatoză, leziuni de grad înalt (HSIL), adenocarcinom in situ (AIS).

La MedFusion Forum Ediția 4 avem alături de noi medici și specialiști de top în tratamentul chirurgical al endometriozei pentru a dialoga cu pacientele într-un cadru relaxat și deschis.

MedFusion Forum revine la a 3-a ediție cu specialiști din domenii complementare pentru a aduce claritate și soluții holistice la problemele asociate sindromului de ovar polichistic.

Conferință multidisciplinară de educație și împuternicire adresată femeilor cu endometrioză, adenomioză, afecțiuni pelvine inflamatorii cronice și dezechilibre hormonale influențate de estrogeni.

Am adus pe aceeași scena specialiști de top din domeniul medicinei, al nutriției și al medicinei alternative, alături de psihoterapeuți și coach de lifestyle de renume.

>