Bazele fertilității

Program de educație holistică pentru sarcină și preconcepție

Află cum poți să îți îmbunătățești în mod natural fertilitatea pentru o sarcină naturală sau pentru a crește șansele de reușită ale oricăror metode de reproducere asistată pe care le ai in plan. 

De peste 5 ani susțin femeile în programe de echilibrare hormonală.

Faptul că multe dintre cele care și-au dorit au si rămas însărcinate  în urma îmbunătățirii stării de sănătate a fost o consecință firească și foarte fericită a acestor colaborări.

Este o bucurie de nedescris când aflu că o nouă clientă a rămas însărcinată și că am avut mica mea contribuție în povestea fericită a venirii unui bebeluș sănătos pe lume.

Ai vrea să fac parte și din povestea ta?
Lista de asteptare septembrie 2022

Gândiți-vă la starea de fertilitate ca la o grădină!

Înainte de a planta semințele, prima etapă este pregătirea solului pentru a ne asigura că este bogat în substanțe nutritive și tot ce va ajuta semințele să devină plante puternice și sănătoase.

Cât despre semințe…atât în Ayurveda, cât și în Medicina Tradițională Chineză, se spune despre ovul și spermatozoid că sunt esența a ceea ce are organismul mai bun de oferit.

Trăim într-o cultură a reproducerii asistate în care corpurile femeilor sunt parcă prea “repezite” și forțate prin stimulări cu diverse substanțe către o sarcină FĂRĂ a mai ține cont de calitatea solului atât din punct de vedere nutrițional cât și energetic. Bărbaților li se oferă pastile pentru virilitate, iar femeilor hormoni și inseminări artificiale, de parcă fertilitatea ar fi doar despre ce se întâmplă de la buric în jos.

Din păcate, multe cupluri, dar mai ales femeile, experimentează suferință, vinovăție și confuzie în urma încercărilor eșuate de a obține o sarcină sau de a purta la termen o sarcină sănătoasă. Fără educație, fără explicații și suport emoțional în caz de nereușită.

Dar asta NU trebuie să fie povestea TA!

Bună Mihaela, sper că ești bine. Vreau să te anunț că astăzi am făcut un test de sarcină și este pozitiv. Suntem în șoc… după ani de tratamente și FIV unde toți doctorii ne dădeau șanse minime sau chiar deloc, acum s-a întâmplat natural… la 40 de ani! Wow!

Mulțumesc enorm de mult pentru tot ajutorul!

 Am pus la punct un program complet de educare și pregătire pentru sarcină care să asigure BAZELE FERTILITĂȚII pentru toate cuplurile care își doresc un copil!

Abia DUPĂ ce se asigură aceste baze, ne putem așteptă cu adevărat la rezultate și bucuria unei sarcini. Iar asta vă scutește de multa suferință și resurse materiale, sufletești și financiare irosite!

În acest program, vom pune fundamentul pentru o sarcină sănătoasă folosind înțelepciunea înnăscută a corpului, nutriția terapeutică, alimentele funcționale, plus metode holistice de armonizare hormonală și urmărire a fertilității.

Înainte de a cheltui pe proceduri medicale scumpe și invazive, vă invit să investiți în corpul vostru și să aflați cum puteți face pașii naturali și eficienți către concepția conștientă!


bazele fertilitatii

În ce constă?

Programul este un produs online pe baza de întâlniri virtuale de grup, evaluare la distanta prin chestionare hormonale/nutriționale și analize medicale recente, materiale video și ebooks cu recomandări.

Pe durata a 13 săptămâni beneficiezi de monitorizare continuă și consiliere pe toate planurile esențiale fertilității. În plus, ne folosim de puterea grupului și a susținerii reciproce între participanții la program.

Cred sincer că nu există un protocol standard în ceea ce privește alimentația sau un set de suplimente “minune” care funcționează pentru toată lumea. În acest caz, chiar dacă vorbim despre un program DE GRUP, aspectele esențiale vor fi personalizate pentru fiecare cuplu în parte!


Lista de asteptare septembrie 2022

întâlniri virtuale de grup (pe zoom și facebook) la fiecare 2 săptămâni

evaluare completă a stării de nutriție, a analizelor recente și a stilului de viață

materiale online cu recomandări de nutriție, stil de viață, mișcare și practici de cuplu pentru fertilitate

materiale online (video, ebook) pentru studiu in ritmul propriu

plan personalizat de nutraceutice și alimente funcționale pentru pro-fertilitate

susținere continuă pe grup privat dedicat

Cui i se adresează?

Programul este dedicat cuplurilor care:

 • își doresc un copil și vor să se asigure că au un start bun în perioada de pre-concepție
 • se confruntă deja cu diverse probleme de fertilitate, fie au diagnostic concret de infertilitate, probleme de calitate a spermei, eșecuri în protocoale FIV
 • sau pur și simplu încearcă de ceva vreme și sarcina nu apare

De ce cuplurilor?

Pentru că procesul de concepție este o muncă COMUNĂ. Chiar dacă doar unul din cei doi are probleme concrete de sănătate care îi afectează fertilitatea, energia CUPLULUI este cea care hrănește și fertilizează solul pentru că un pui de om să vină în această lume.

Bună, Mihaela! Vreau de ceva vreme să îți scriu, nu știu de ce nu am făcut-o până acum dar, mă bucur că într-un final mi-am găsit câteva cuvinte și vreau să îți mulțumesc pentru tot aportul tău care a dus la împlinirea visului de a avea un copil, eu suferind de endometrioză. Mă bucur nespus că există femei ca și tine, care sunt alături de alte femei când vine vorba despre „treburile noastre femeiești”, cum spui tu

A cântărit foarte mult pentru mine că această boală mi-a fost prezentată de către tine din altă perspectivă decât cea medicală și că m-ai îndrumat ca încet, încet să-mi schimb obiceiurile alimentare nesănătoase, care nu făceau decât să o hrănească (nu a fost ușor, recunosc!). 

Mulțumesc pentru omul minunat care ești și pentru ajutorul dat mie și multor alte femei! Te pup și te îmbrățișez cu drag!

Din iunie anul trecut mi-am schimbat stilul de viață și alimentația, iar în octombrie anul trecut am obținut prima sarcină din viața mea.

Din păcate s-a oprit din evoluție după câteva săptămâni. Am continuat dieta și mai abitir (dacă inițial mai beam un pahar de alcool și cafea de 2-3 ori pe săptămână), anul acesta am renunțat complet și la acele mici “plăceri” iar in Mai anul acesta am obținut a doua sarcină care a trecut cu bine de primul trimestru, se dezvoltă frumos și armonios. 

Sunt cum nu se mai poate mai fericită.

Doamna dragă, țin să îți spun că îți mulțumesc pentru tot. Am încheiat cele 3 luni de protocol miercuri și azi am făcut testul de sarcina și e pozitiv, urmează confirmarea la analize, dar simt ca totul e in regulă. 

Îți mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat perioada asta, o să continui și în sarcină sa mănânc tot ca și in protocolul de fertilitate, pentru că mă simt foarte bine. 

Dacă ai vreun sfat referitor la suplimente/ mutația mea mtfhr să știi că le primesc cu drag, medicii sunt cam contrariați când le spun că nu pot să iau acid folic pentru că mutație :))) o să mă duc să fac analizele de sânge și homocisteina, dar so far so good. 

Cele 3 săptămâni de vacanță în natură și sălbăticie și-au spus cuvântul. Mulțumesc din suflet, pentru tot.

Te îmbrățișez din toată inima.

Înainte de a rămâne însărcinată pe cale naturală și după diagnostic de “aproape infertilitate și recomandare de fertilizare”, am decis ca pe lângă rugat, documentat pe cont propriu, propria mea terapie somatică, să colaborez și cu Mihaela Foodfairy pe partea de nutriție (deoarece știu cât este de importantă dieta în echilibrarea emoțională.)
După aproximativ 2 luni de la o singură discuție cu ea (am urmat 100% recomandările ei alimentare & suplimente – vit D, probiotice, enzime digestive, progesteron etc.) am fost surprinși cu cea mai minunată veste ever.

O recomand din toata inima deoarece este un profesionist în adevăratul sens al cuvântului și este bună tare în ce face.

Nu există o singură rețetă, fiecare are soarta lui și răspunsurile sale. Pentru noi Mihaela a fost parte din acest răspuns, iar noi îi vom fi mereu recunoscători.


Intra in program acum!

În cadrul programului primești

 • Lista completă de alimente pentru optimizarea fertilității atât la femei cât și la bărbați.
 • Cele mai bune rețete de mic dejun, mese principale și gustări pentru fertilitate.
 • Cele mai bune rețete de băuturi funcționale pentru fertilitate + BONUS băuturi pentru eliminarea sindromului premenstrual.
 • Lista celor mai bune suplimente pentru îmbunătățirea fertilității.
 • Evaluarea temeinică a stilului de viață și a cauzelor rădăcină care te-au împiedicat până acum să obții o sarcină sau să menții o sarcină la termen!
 • Protocol personalizat de dietă, stil de viață și suplimente pentru corectarea infertilității sau subfertilitatii.
 • Practici și exerciții care susțîn corpul în perioada de preconcepție.
 • Exerciții și tehnici de conectare și susținere a intimității în cuplu pentru concepție conștientă.
 • Cea mai bună și eficientă metodă de urmărire a fertilității si evaluarea periodica a ovulatiei.
 • Ghidare și suport pe toată durata programului pentru a implementa schimbările în ritmul tău!
 • Recomandări de terapii alternative, cărți și materiale informative care să iți susțină procesul!
 • Comunitate de susținere pentru a vă împărtăși călătoria!

O noua călătorie către preconcepție conștienta și fertilitate naturală vă începe în ianuarie 2022.  Dacă doriți să fiți informați cu prioritate când se deschid plățile pentru securizarea locului în următorul grup, vă invit să completați formularul din link. În acest moment nu este posibilă achitarea în avans a locurilor în program.  Program complet de educație holistică pentru preconcepție, pregătire pentru o sarcină naturală sau suport proceduri de reproducere asistată.  Produs online cu durata de 13 săptămâni.Dată urmatoarei serii : septembrie 2022Preț: 800EUR Poate fi susținut în cuplu (ambii parteneri primesc evaluare completă) sau doar de către partenerul care își dorește îmbunătățirea stării de fertilitate (prețul nu se modifică. Celălalt partener poate oricând adopta recomandările care se oferă în cadrul programului).

Vreau sa particip!

>