Cum funționează codurile de reducere Botaniq.ro

Sunt un terapeut holistic, așa că a fost natural pentru mine să îmi fac o bază de date cu produse și recomandări din toate domeniile vieții.  Pornind în primul rând de la suplimente și alimente, am ajuns la o selecție eclectică de superfoods, cărți, terapeuți, absorbante și chiloți de menstruație, ovule vaginale, cosmetice și produse de make-up non-toxic. 

Dintre acestea, produsele din portofoliul www.botaniq.ro au îndepliniti întotdeauna criteriile mele de calitate și s-a dezvoltat constant, mai ales că multe branduri au fost aduse la insistențele și recomandările mele prin deschiderea fenomenală a echipei formată din Alina și Andrei Fulop, prietenii mei (deja) din spatele acestui business.  

Pentru mine a fost întotdeauna prioritară calitatea suplimentelor pe care le recomand pentru că, pe de o parte sunt pasionată peste măsură de acest domeniu, dar și pentru că îmi doresc sincer să văd rezultate la clientele cu care lucrez. Sunt prea multe branduri pe piață nu doar inutile (prin cantitățile infime de substanță activă pe care le conțin), ci de-a dreptul periculoase (prin excipienții ieftini și de proastă calitate pe care îi conțin). Deschiderea echipei Botaniq.ro de a căuta produsele mai bune, branduri care să ofere calitatea și dozele de grad terapeutic cu care lucrezi ca specialist atunci când te interesează rezultatele, au făcut ca situl botaniq.ro să fie singurul astfel de business cu care colaborez și pe care îl recomand. Nu înseamnă că nu sunt deschisă la colaborări sau nu am încredere și în alte produse, dar e foarte confortabil pentru o clientă să găsească la un loc și să pună rapid pe aceeași comandă toate recomandările primite în urma unei ședințe de consiliere. 

Pentru ca situația să fie win-win-win pentru toți cei implicați, Botaniq.ro oferă pentru comunitatea mea DOUĂ CODURI DE REDUCERE. 

Coduri de reducere valabile pe
www.botaniq.ro

MIHAELA 10

Mihaela10 oferă reducere de 10% pentru PRODUSELE INDIVIDUALE din gamele

 • Altrient (formule avansate de vitamine liposomale cu grad ridicat de absorbție)
 • Better You (spray-uri liposomale, fulgi de magneziu, magneziu transdermal) 
 • Neutrient (formule avansate de suplimente cu grad ridicat de absorbție)
 • Ancient and Brave (gamă de colagen premium)
 • Establo Pharma (Supramen, Inofem Plus, Inofem DUO, Composita Mama,  Imbifem, Prolibid Femina) 
 • Grace and Green (absorbante organice din bambus sau bumbac, cupe menstruale, tampoane organice)  
 • GRN Shades of Nature (cosmetice și produse make-up organice)
 • Mulieres (produse de curățenie organice și prietenoase cu mediul)

Dacă produsele individuale sunt în  campanie de reducere, codul poate fi folosit și CUMULEAZĂ reducerea de 10% la cea deja existentă atât timp cât pe comandă sunt doar produse individuale, dar nu va funcționa la pachetele de 2+1 sau 3+1 din aceste game de produse. 


MIHAELA 5

Mihaela5 oferă reducere de 5% la toate produsele de pe www.botaniq.ro (indiferent de brand, orice nebunie pe care o găsești acolo cum sunt mașinile de tocat carne :)))) + pachetele promoționale din gamele menționate mai sus + pachetele de fertilitate cu ebook de pe pagina Solutii Complete.

CUM SE FOLOSESC CODURILE

Codurile nu pot fi folosite în același timp pe aceeași comanda, dar echipa botaniq.ro îți va grupa comenzile în același colet la livrare.

Atenție! Dacă pui in coș 1 cutie Altrient C, 1 plic fulgi de magneziu  Better You + 1 cremă Madara, enzime digestive Life Extension și un pachet 3+1 de la spray cu vitamina D3 de la Better You, nu vei putea folosi codul mihaela10 pe această comandă, însă va funcționa codul mihaela5 la toată comanda. Știu că e puțină bătaie de cap, dar structura sitului nu le permite să aplice două coduri în același timp, de aceea îți recomand să faci doua comenzi dacă vrei să iei produse din gamele menționate la care se aplică mihaela10 și mai ai nevoie de alte marunțișuri, pachete promoționale sau poate o periuță de dinți electrică și un storcător cu presare la rece : ) 

Mulțumesc pentru încredere și spor la cumpărături! 


Discuţie

Îmi pasă să vă răspund la întrebări și să vă împărtășesc cunoștințele mele. Lasă un comentariu sau conectează-te cu mine pe rețelele sociale, punând orice întrebare de sănătate pe care o ai putea avea și s-ar putea să o încorporez în următorul articol, doar pentru tine!


 • Daca iau fier (am deficit conform analizelor), insa fac diaree, ar trebui sa le raresc (iau una pe zi)? Sau ar trebui sa renunt?

  • Mariuca, iti recomand o formula de fier bisglicinat care nu are simptome digestive. Pentru absorbtia fierului este important sa consumi proteine animale de calitate (carne si ficat de la animale sanatoase, crescute cu mancare naturala si nu soia) si sa ai aciditate buna la stomac (poti consuma apa cu lamaie, apa cu putin otet inainte de mese sau enzime digestiva care contin Betaina HCL).
   Formula de fier spray de la Better You este foarte buna.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >