Testimoniale

Împlinirea visului de a avea un copil

Împlinirea visului de a avea un copil

Bună, Mihaela! Vreau de ceva vreme să îți scriu, nu știu de ce nu am făcut-o până acum dar, mă bucur că într-un final mi-am găsit câteva cuvinte și vreau să îți mulțumesc pentru tot aportul tău care a dus la împlinirea visului de a avea un copil, eu suferind de endometrioză. Mă bucur nespus că există femei ca și tine, care sunt alături de alte femei când vine vorba despre „treburile noastre femeiești”, cum spui tu. A cântărit foarte mult pentru mine că această boală mi-a fost prezentată de către tine din altă perspectivă decât cea medicală și că m-ai îndrumat ca încet, încet să-mi schimb obiceiurile alimentare nesănătoase, care nu făceau decât să o hrănească (nu a fost ușor, recunosc!). Mulțumesc pentru promptitudinea cu care mi-ai răspuns de fiecare dată la mesaje când apăreau din nou dureri și tu veneai cu sfaturi și soluții. Mulțumesc pentru omul minunat care ești și pentru ajutorul dat mie și multor alte femei! Te pup și te îmbrățișez cu drag!

 

– Patricia A.

Mulțumiri

Mulțumiri

Hei! Nu că aș fi avut nevoie de vreo confirmare în plus vis a vis de munca ta. Dar azi am mers la endocrinolog. Tot o tipă (culmea, de când am vorbit cu tine îmi apar în cale multe femei pentru sănătatea mea). Și tipa le știa bine și cu endometrioza, la detaliu chiar, chiar dacă e endocrinolog, nu ginecolog. Mi-a spus că nutriția și suplimentele pe care le am acum sunt făcute cu cap și pliate perfect pentru nevoile mele. Tiroida e ok, e un nodul mic, dar a zis doar să îl supraveghez 6 luni. Tsh, t3, t4, atpo, Dhea-s sunt în parametri. Dar voiam să te mai felicit încă o dată pentru ce ești și să îți mulțumesc. MULȚUMESC!! Să nu uiți niciodată cât de bine faci.

 

– R. V.

Mă simt alt om

Mă simt alt om

Să știi că am început cu vitamina D3, vitamina C liposomală și fulgii de magneziu de vreo lună. Și deja mă simt alt om. Mulțumesc mult pentru educație.

Sarcina dorită

Sarcina dorită

Esti o zana, o facatoare de bine si nu am cuvinte sa iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine.

Desi am avut un singur call ca urmare a disponibilitatii tale scazute anul trecut eu am fost o eleva silitoare si am aplicat ca la carte tot ceea ce m-ai invatat. Dupa 2 ani jumatate de incercari de a avea un copil, recomandarile tale au venit ca o speranta cereasca pentru ceea ce s-a si intamplat. Din iunie anul trecut mi-am schimbat stilul de viata si alimentatia iar in octombrie anul trecut am obtinut prima sarcina din viata mea. Din pacate s-a oprit din evolutie dupa cateva saptamani. Am continuat dieta si mai abitir (daca initial mai beam un pahar de alcool si cafea de 2-3 ori pe sapt), anul acesta am renuntat complet si la acele mici “placeri” iar in Mai anul acesta am obtinut a doua sarcina care a trecut cu bine de primul trimestru, se dezvolta frumos si armonios.

Sunt cum nu se mai poate mai fericita, continui dieta si ma simt foarte bine in marea majoritate a timpului. Prin acest e-mail imi doresc sa te felicit pentru calea aleasa in viata. Desi sunt convinsa ca ai de-a face si cu multe femei dificile, sper sa continui sa faci acest lucru mult timp de acum incolo pentru ca asa impact in lume mai putini oameni reusesc sa aiba. Sper sa reusesti sa ajungi la cat mai multe femei care sa inteleaga ceea ce doresti sa transmiti si sa reuseasca sa isi schimbe viata in bine. Tu vei ramane zana alimentatiei si te voi recomanda in continuare cu drag cunoscutilor mei.

Ești o zână!

Ești o zână!

Să știi că tu chiar ești o zână! Ai o putere de a liniști și a calma omul prin vorbe, de nedescris! Nu am mai întâlnit la nimeni asta, atât de puternic. Nu am cuvinte să-ți mulțumesc pentru toată liniștea și calmul pe care mi le oferi, de câte ori vorbesc cu tine sau îți citesc postările!

Mă bucur că te-am descoperit

Mă bucur că te-am descoperit

Te ador! Ești ca o gură de aer proaspăt pe Instagram-ul ăsta, unde toată lumea vinde sau promovează orice. Mă bucur că te-am descoperit.

Mulțumiri

Mulțumiri

Bună, Mihaela! Simt nevoia să îți mulțumesc pentru seminarul de sâmbătă! A fost exact ca o îmbrățișare după care tânjeam foarte mult! De-abia aștept să pot lucra cu tine, ești luminoasă și transmiți nu doar informații, ci și emoții!

Mulțumim din suflet

Mulțumim din suflet

Bună. Voiam să-ți spun că te urmăresc de mult timp și cam de la începutul anului, am început să am mai multă grijă ce mănânc. De obicei, nu am probleme mari cu ciclul, însă de vreo câteva luni încoace, nici nu mai simt când îmi vine. Nicio durere, nimic, nici înainte, nici în timpul. Vine când trebuie, nu întârzie nicio zi și totul e ok. Mulțumesc mult de tot și pentru tot conținutul pe care îl produci și pentru toate sfaturile oferite. Sper să putem lucra împreună la un moment dat, ca să pot învăța și mai multe de la tine.

 

– Irina M.

Întâlnirea care mi-a schimbat viața

Întâlnirea care mi-a schimbat viața

Acum 1 an am vazut postarile Mihaelei si mi-au placut. Fiind intr-o perioada in care imi doream sa schimb ceva in viata mea, mi-am programat 1 intalnire cu ea….A fost intalnirea care mi-a schimbat viata, a fost cautarea care a inchis cautarile spre exterior si mi-a deschis usa catre interiorul sufletului si corpului meu.

Feedback

Feedback

Buna, Mihaela. Revin cu un mic feedback. Sunt la ziua 23 de dietă, iar corpul meu reacționează foarte bine. În tot acest timp, am mâncat regulat, fără zahăr, lactate și gluten. Am avut primul ciclu menstrual fără contraceptive, minunea a fost că nu am avut nicio durere, totul a decurs minunat. Fac masaj abdominal în fiecare seară (cu excepția zilelor când sunt la menstruație). I am happy și asta datorită ție! Și încă un aspect foarte important, în 23 de zile, zilnic am mers la baie, iar constipația nu mai e o problemă pentru mine.

Minunea noastră

Minunea noastră

Înainte de a rămâne însărcinată pe cale naturală și după diagnostic de “aproape infertilitate și recomandare de fertilizare”, am decis ca pe lângă rugat, documentat pe cont propriu, propria mea terapie somatică, să colaborez și cu Mihaela Foodfairy pe partea de nutriție (deoarece știu cât este de importantă dieta în echilibrarea emoțională.)
Are rost să mai menționez rezultatele?
Bine, hai! :))
După aproximativ 2 luni de la o singură discuție cu ea (am urmat 100% recomandările ei alimentare & suplimente – vit D, probiotice, enzime digestive, progesteron etc.) am fost surprinși cu cea mai minunată veste ever.
O recomand din toata inima deoarece este un profesionist în adevăratul sens al cuvântului și este bună tare în ce face.
Nu vom știi niciodată dacă pur și simplu atunci s-a decis Doris să vină sau cele pe care le-am făcut noi aici pe pământ au ajutat-o să se întrupeze. Doar cel de sus are răspunsul acesta, noi avem binecuvântarea cu noi și este de ajuns.
Nu pot să spun că ne-am luptat cu infertilitatea deoarece nu a fost cu adevărat cazul nostru, deși anumiți medici și anumite cifre pe o foaie au vrut să ne facă să credem asta, în schimb am trăit disperarea de a nu se întâmpla așa repede cum ne-am dorit.
Infertilitatea a fost și este un subiect sensibil despre care multă lume nu vorbește din cauza rușinii. Infertilitatea aduce deja extrem de multă neputință, rușinea e ultimul lucru care ar trebui experimentat în acest proces.
E dureros! Tare dureros! Prin urmare dacă aveți cunoștințe care încă n-au copii, chiar dacă spun că nu-și doresc, vă rog mult, nu insistați cu întrebarea de ce nu fac și ei copii. N-ai de unde știi ce lupte dau ei.
Nu există o singură rețetă, fiecare are soarta lui și răspunsurile sale.
Pentru noi Mihaela a fost parte din acest răspuns, iar noi îi vom fi mereu recunoscători.
Eu îmi continui colaborarea cu ea deoarece datorita recomandărilor ei m-am simțit atât de bine fizic, cum nu mă simțisem în viața mea.
O găsiți și pe insta sub @mihaela unde este mult mai activă în storyuri.
Mihaela, mă înclin în fața eforturilor tale de a readuce femeile mai aproape de ritmurile naturii, mai aproape de tot ce înseamnă divinitatea din noi.
Să-ți fie drumul luminat de zâmbetele celor pe care-i susții în procesul lor! Doris îți zâmbește 🙂
Mulțumim și public! 🙏

 

– Laura G.

Ovare polichistice

Ovare polichistice

Salut! De când am vorbit cu tine de ovarele polichistice, am avut foarte mare grijă la ceea ce am mâncat, am avut o dietă echilibrată și fără produse lactate și patiserii. Recent am fost la ginecolog pentru control și mi-a spus că s-au vindecat ovarele și arată perfect! Sunt atât de fericită!! Am 24 de ani și nu am luat niciodată anticoncepționale sau suplimente.

O binecuvântare în viața mea.

O binecuvântare în viața mea.

Eu știu că v-am tot „bătut la cap” cu acest om. Dar femeia e o binecuvântare în viața mea. La câți medici am mers în acești 2 ani, toți au lăudat protocolul meu de nutriție. „Mai bine nici că se putea”, mi-a zis un ginecolog. Voi vă dați seama?! De câte ori am aflat noutăți despre sănătatea mea, i-am scris ca și mamei mele. De multe ori i-am scris întâi Mihaelei Brăilescu și apoi mamei și iubitului meu. Am disperat toate prietenele și toate femeile cu ea. Nu o să am suficiente story-uri să exprim ce înseamnă o mână întinsă când ești la limită. Iar ea aproape că a ridicat singură ce puseseră la pământ societatea, familia, oamenii din jur. Și da! Să nu cumva să uiți o secundă cât bine faci! 

 

– R. V.

Echilibru hormonal

Echilibru hormonal

Au trecut 4 luni de când am vorbit și am început să urmez sfaturile tale și să citesc din cărțile recomandate. Nu am mai avut o durere de cap de vreo 6 săptămâni, nu mai sunt obosită, nu mai am mintea în ceață, nu mai am mâinile și picioarele reci, au început să îmi crească sprâncenele din nou!! Pe lângă toate astea, m-a ajutat enorm să înțeleg ce înseamnă să trăiești în corp, să asculți de el și de intuiția lui… e wow!! S-a aprins beculețul, exact cum ai spus că o să fie. Și cu toate lucrurile astea a venit o furie destul de deep față de tot ce înseamnă patriarhie și normalizarea unor probleme cât se poate de REALE!! Și din furia asta am zis „hai să văd cum o să fie viața dacă îmi ascult intuiția, dacă discut cu femeile din viața mea mult mai deschis, dacă am limite sănătoase în relațiile cu ceilalți”. Am făcut inclusiv o curățenie strașnică în care am aruncat tot ce avea o energie moartă… și ghici ce! Sunt mai fericită și împlinită ca niciodată. I am forever grateful for your help! M-ai ajutat să ies dintr-un bullshit general în care nici nu știam că sunt!! Nu știu cum să-ți explic altfel, dar mi s-a schimbat viața în mai multe moduri. De la ce fac după ce mă trezesc dimineața, la cum îmi organizez săptămânile într-o lună și până la ce mindset am!! The cyclical nature is real and powerful! Nu cred că aș mai putea vreodată trăiesc altfel…Revenind la simptome, deși mă simt mult, mult mai bine, ți-am spus că am început să am sânii inflamați. Asta nu s-a dus și, pe lângă, a început să îmi apară acnee (la menstruație) în zona bărbiei și pe obraji (mai puțin decât în bărbie). Cum pot să îmi ajut corpul să se echilibreze în situația asta?
Mulțumesc mult pentru tot! Pentru informații, pentru sfaturi, pentru că răspunzi la întrebări și pentru că ai curajul să vorbești și să mai cureți din bullshit-ul din societate și din mințile oamenilor, mai ales ale femeilor!!

 

– Maria M.

Ești minunată

Ești minunată

Vreau să îți mulțumesc pentru sfaturi! Am ținut dieta, am început un training pentru relaxare cu psihoterapeuta mea, e prima zi de ciclu și nici n-am simțit-o. Ești minunată! Mă bucur că există oameni ca tine, care dau rost rețelelor de socializare. Ești ca un soare ce ne hrănește viața.

 

– Rox

 

Schimbare în fiecare zi

Schimbare în fiecare zi

Schimbare în fiecare zi. Procesul ăsta e al dracului de greu, învăț și de multe ori nu sunt capabilă să aplic. Știu ce trebuie să fac și totuși, nu o fac. Și te-am descoperit pe tine recent și uite, așa am început să îmi iau notițe când postezi. Am un caiet roz și mi-am luat și stickere, să fac procesul cât mai plăcut. Și învăț pagină, cu pagină self love, ca la carte, cum promovezi tu și Angelina de la Biotiful. Dar la tine văd o blândețe și o empatie, pe care la medicul meu ginecolog nu le-am văzut. Aici e problema. Că am mers la control pentru simplul fapt că menstruația mea a luat-o razna și de fiecare dată am fost certată. Mi s-a spus că am ovare polichistice, dar că nu se văd atât de bine. Că sunt 13-14 foliculi, dar că de fapt nu își dă seama. Am vrut să fac și testul Papanicolau și pentru că eram stresată de atitudinea doamnei doctor, vaginul era contractat, așa încât, doamna doctor a exclamat în gura mare și iritată că „așa ceva nu am mai văzut, asta e culmea!”.

Mulțumim din suflet

Mulțumim din suflet

Bună, Mihaela! Nașa mea a ținut protocolul recomandat de tine, a refăcut analizele și e negativ streptococul. Înainte, a avut vreo 3 reprize de antibiotic fără rezultat, recomandat de ginecolog. Suntem tare bucuroase. Mulțumim din suflet și o duminică minunată, așa ca tine.

Sindrom premenstrual

Sindrom premenstrual

Bună, am vrut neapărat să îți mulțumesc pentru că m-ai ajutat în lupta mea cu sindromul premenstrual, care în ultima vreme m-a chinuit foarte rău. Aveam stări și momente de plâns necontrolat, la un moment dat, chiar m-am gândit că trebuie să merg la psiholog, fiindcă nu mai rezistam. Când eram la job, mergeam în spate și plângeam câteva minute, fără să am vreun motiv anume să o fac. Am ovare polichistice și anticoncepționalele sunt uneori depresive. Când am mers la medic și i-am spus că aș vrea să nu mai iau, fiindcă am problemele astea, mi-a spus că eu am niște probleme în interiorul meu, care nu sunt de la ele. Aveam impresia că nu înțelege nimeni prin ce trec, stările astea nu mă lăsau să îmi continui activitățile și ghici ce. Am început să îți urmez sfaturile, am tăiat orice fel de prăjeală, am scăzut numărul dulciurilor la aproape 0, nu mai mănânc aluaturi, mănânc acasă, bag legume și măcar un fruct pe zi, beau sucuri naturale, fără alcool… Și surpriză. Menstruația asta nu am nimic!

 

– Alice

Mulțumesc pentru tot

Mulțumesc pentru tot

Doamna draga, tin sa îți spun ca îți mulțumesc pentru tot. Am încheiat cele 3 luni de protocol miercuri  și azi am făcut testul de sarcina și e pozitiv, urmează confirmarea la analize, dar simt ca totul e in regula. îți mulțumesc pt tot ce m-ai învățat perioada asta, o sa continui și in sarcina sa mananc tot ca și in protocolul de fertilitate, pentru ca ma simt foarte bine. Dacă ai vreun sfat referitor la suplimente/ mutația mea mtfhr sa stii ca le primesc cu drag, medicii sunt cam contrariați când le spun ca nu pot sa iau acid folic pentru ca mutație :))) o sa ma duc sa fac analizele de sânge și homocisteina, dar so far so good. cele 3 săptămâni de vacanța in natura și sălbăticie și-au spus cuvantul. mulțumesc din suflet, pentru tot. te imbratisez din toată inima ♥

Schimbări radicale

Schimbări radicale

Inca ne mai auzim o data la cateva luni si mereu am cate ceva de invatat de la ea. Fie ca iti doresti sa iti imbunatatesti stilul alimentar, fie ca vrei un bebe sau doar sa ai o discutie faina cu un om, nu ezita si descoper-o pe Mihaela.
Este singurul om care a spus lucrurile fara ocolisuri si m-a ajutat sa fac schimbari radicale.
Felicitari inca o data, vei fi vesnic in sufletul meu si iti doresc sa ajungi asa cum ai ajuns la mine, la cat mai multi oameni.

Cel mai frumos luteal ever

Cel mai frumos luteal ever

Hello, Mihaela! Vreau sa impartasesc cu tine ca luna asta s-a facut un an de cand te-am contactat si in semn de aniversare am avut parte de cel mai frumos luteal ever (echilibru emotional, ceva ce era abstract pentru mine in premenstruaI). 
Si…mai devreme mi-a venit in timp ce dansam in birou. Ce zana sunt si eu de imi vine dansand?
Am reusit sa ma relaxez in privinta mancarii, am avut incredere in intuitia mea si i-am oferit corpului ce a cerut, fara sa controlez si sa ma oblig sa mananc patrunjel pentru ca trebuie. Si ce sa vezi? Cerea patrunjel :)))
A fost un an intens emotional (am retrait toata viata de la conceptie incoace) dar am tinut de mine si dorinta sa imi fie mai bine chiar m-a dus in punctul in care sa simt BINE.
Imi multumesc ca am decis sa colaborez cu tine si sa invat sa imi hranesc corpul si tie iti multumesc ca esti atat de minunata si pentru pasiunea cu care ajuti femeile. 
Vreau prin acest mesaj sa iti transmit asa virtual vibe-ul meu misto si sa stii ca ai contribuit si tu la el.

Bucurie

Bucurie

Bună, Mihaela! Știu că e târziu în noapte, dar nu pot să nu îmi împărtășesc fericirea cu tine. De când am apelat la tine, am respectat (aproape) Dumnezeiește tot ce mi-ai spus. Evident că rezultatele nu au încetat să apară. În sfârșit mi s-a reglat menstruația. Nu credeam că voi avea vreodată bucuria asta. Am mers la baie acum jumătate de oră să fac un dus și am avut surpriza minunată de a vedea sânge.
Doamne, sunt o ciudată. Femeile se bucură de sarcini sau mai știu eu ce și eu mai am puțin și dau party pentru ceva ce se presupune că e normal să ai lună, de lună. Ei bine, nu și pentru mine. Oricum, ce voiam să zic este că aceasta este a 3-a lună în care am menstră. Nu a venit extrem de regulat, dar mult mai bine decât înainte (3-4 ori pe an, dacă nu luam contraceptive). După ce te-am contactat (20 Mai) și am urmat programul, prima menstră a venit pe 8 iulie, următoarea la 42 de zile, iar acum la 33 de zile. Asta înseamnă că sunt pe drumul cel bun și vreau să îți mulțumesc din toată inima! Ești tot ce am avut nevoie să înțeleg cum funcționez.

>