Medfusion Forum

Ediția IV - Tratamentul de specialitate
în endometrioză și adenomioză


18 Noiembrie 2023 - Congres Hall, Iulius Town, Timișoara

Despre endometrioză și adenomioză se poate vorbi zile la rând, dar pentru o pacientă care suferă, are nevoie de tratament imediat sau de o intervenție chirurgicală ce-i poate schimba viața, contează ca fiecare cuvânt să fie  corect, din surse sigure și transmis cu claritate și blândețe.

 

La MEDFUSION FORUM EDIȚIA 4 avem alături de noi medici și specialiști de top în tratamentul chirurgical al endometriozei, în terapia durerii, diagnosticarea prin imagistică medicală și dietoterapie tocmai pentru a dialoga cu pacientele într-un cadru relaxat și deschis. Așa că dacă te-ai săturat să aștepți luni în șir pentru o programare sau o lămurire, sau ai devenit expertă în răscolit internetul pentru informații pe care le-ai vrea de la un medic, te invităm la o nouă ediție dedicată celui mai dureros și misterios diagnostic ginecologic: endometrioza. 

Speakeri

DR. VOICU SIMEDREA

Medic Primar Obstetrică-Ginecologie. Specialist în chirurgia endometriozei, chirurgie laparoscopică ginecologică, chirurgie oncologică ginecologică. 

MIHAELA BRĂILESCU

Nutriționist Dietetician. Specialist în terapia nutrițională a endometriozei și a adenomiozei 

DR. VIRGIL NICOLAESCU

Medic Primar Anestezie Și Terapie Intensivă. Competențe în terapia durerii în endometrioză

DR. MIHAELA VIRDOL

Medic Primar Radiologie Imagistică Medicală

DR. DAN COSTĂCHESCU

Medic Primar Radiologie Imagistică Medicală

Data - Sâmbătă, 18 noiembrie 2023, Ora -  10:00 - 14:00

Loc - sala Verdi, la Congres Hall, Iulius Town, Timișoara

Bilete 

Bilet în sală

300lei

  • Acces în sală la prezentări și sesiunile de Q&A 
  • Acces zona expo
  • Goodie bag parteneri 
  • Cont + acces nelimitat în portal pentru vizionarea înregistrărilor. 

Bilet online

225lei

  • Acces online la transmisia live și la sesiunile de Q&A
  • Cont + acces nelimitat în portal pentru vizionarea înregistrărilor. 

#medfusionforum  @mihaelabrailescu.nd  @botaniq.ro

MedFusion Forum este despre sănătate cu claritate, împuternicire și soluții holistice.  Vino alaturi de noi pe paginile oficiale și fii la curent cu noutățile!

Echipa MedFusion Forum 

În viziunea noastră, echilibrul hormonal și sănătatea nu înseamnă să alegi între cabinetul medicului alopat și terapiile alternative, în timp ce te întrebi constant dacă dieta ta e bună sau cauți informații despre despre gestionarea simptomelor pe internet. În cadrul întâlnirilor MedFusion Forum aducem la aceeași masă de discuții medici și specialiști din domenii complementare sănătății umane pentru ca tu să îți primești toate răspunsurile de care ai nevoie în cadrul unui eveniment ce îmbină armonios educația cu socializarea. Prezentările sunt centrate pe informații medicale de încredere, iar dezbaterile și prezentările vin cu soluții holistice la probleme tale de fertilitate, sănătate hormonală, metabolică și ginecologică.  

Organizatori 

Parteneri

>