Jurnal de eveniment – conferința de sănătate feminină “Despre treburi femeiești” Iași

peste 80 de femei prezente, 6 expozanți și zeci de produse locale, o sală luminoasă cu vedere la Palatul Culturii din Iași, goodiebags, informații revelatoare despre ciclul menstrual, dieta pe fazele ciclului și nutriție terapeutică pentru femei în 4 ore de eveniment

S-a vorbit despre sănătatea femeii, despre fluctuațiile hormonale, emoționale și de metabolism de-a lungul unui ciclu menstrual, despre nutriția terapeutică pentru cele mai frecvente afecțiuni endocrino-ginecologice feminine, s-au gustați bunătăți vegane, s-au testat și cumpărat cosmetice organice și pâine cu maia, s-a socializat, s-au pus întrebări de suflet și s-au făcut mărturisiri emoționante, s-a oferit multă împuternicire în capacitatea femeii de a-și îngriji curat propriul corp și de a-și echilibra hormonii cu grație și ușurință.

I-am avut alături de noi că expozanți pe:

@bacaniacudichis

@imiplacepainecumaia și @imiplacedulcesanatos

@antique cosmetice homemade

@essencia Suceava

@lavandia

@atelierulredu

 • Sunt foarte bucuroasă și plăcut impresionată de cantitatea de informații noi și folositoare primită.
 • Informații concrete ușor de implementat.
 • Astăzi mi s-au deschis ochii și sufletul!
 • Este de bun simt pentru o femeie să cunoască un minim de informații ce țin de viață ei și buna funcționare a corpului sau.
 • Mihaela e foarte pasionată de ceea ce face, pune suflet, e sigură și stăpână pe ceea ce zice, foarte bun speaker și bine pregătit. E captivantă!
 • Aveam nevoie de informații noi, povestite frumos așa încât să îmi rămână în memorie, să înțeleg, să vreau.
 • Extraordinar, ușor de înțeles, util!
 • Informații foarte importante pentru starea de bine a femeii! Conștientizez cât de importantă e respectarea ciclului lunar, păstrarea simplității în alimentație și apropierea de natura.
 • Prima dată când se discută felul în care putem regla nivelul de hormoni cu alimentele. Discurs motivant și mobilizator!
 • Informații diverse, cuprinzătoare, edificatoare pentru afecțiuni des întâlnite la majoritatea femeilor. Au stârnit în mine dorință de a aprofunda și de a avea mai multă grijă de corp prin alimentație.
 • A fost minunat. A depășit toate așteptările. Au fost informații noi, utile și ușor de folosit. S-a adresat multor categorii de femei, de probleme, afecțiuni. Mulțumim frumos pentru toată răbdarea și frumusețea cu care ne-ați oferit informațiile

Parteneri:

@secom: Voucher discount 20% la achizițiile în magazinul Secom din Iasi, mostre cosmetice naturale Andalou Naturals din portofoliul Secom (cu cellule stem din fructe), mostre Uro-Care,  ediția Sistemul Urinar al revistei Perspective, Jurnal de Medicină Integrativă

@barza: plasturi pentru dureri menstruale, teste de ovulație, șervețele intime

@cupemenstruale: vouchere cu reducere de 20 % la achizițiile pe site

@bacaniacudichis: vouchere reducere in băcănie

@cuib: gustare sănătoasă

Parteneri media:

@Vivertine

@cuptorulmoldovencei

@kissfm Iași


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>