Medfusion Forum

Editia II - Endometrioza și dezechilibrele estrogenice


11 martie 2023 - Hotel Platinia, Cluj-Napoca și online 

Conferință multidisciplinară de educație și împuternicire adresată femeilor cu endometrioză, adenomioză, afecțiuni pelvine inflamatorii cronice și dezechilibre hormonale

influențate de estrogeni.

Speaker

DR. OANA GALAN

Medic primar obstetrica-ginecologie
Membru ENDOINSTITE - singurul institut acreditat de EEL (European Endometriosis League)
Membru afiliat EEL (European Endometriosis League), WES (World Endometriosis Sicienty), ESHRE (European Society of Human Reproduction and Embryology)

Atestat de Studii Complementare:
Tratamentul Inferilitatii de Cuplu si Reproducere Umana Asistata/ Fertilizare in vitro
Medicina Materno-Fetala
Colposcopie
Ultrasonografia Obstetricala si Ginecologica

Speaker

DR. ROMINA RĂDI

Medic specialist Endocrinologie
Competenta in Ecografie tiroidiana

Absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu “ din Cluj -Napoca, a efectuat rezindentiatul în cadrul Clincii de Endocrinologie din Centrul Universitar Cluj-Napoca . Domeniile de interes: patologia tiroidiana cu efectuare punctie tiroidiana, disfunctiile gonadice si infertilitatea, endometrioza, endocrinologie pediatrica, diagnosticarea si evaluarea tulburarilor de greutate, osteoporoza.

Speaker

DR. MĂDĂLINA GORGAN

Medic specialist Gastroenterologie
Tehnician Nutriționist

Înțelegerea și folosirea beneficiilor unei alimentatii sănătoase pentru prevenția și tratamentul bolilor gastroenterologice, dar mai ales pasiunea pentru nutriție sănătoasă este motivul pentru care Madalina Gorgan a inceput aventura deslusirii tainelor nutriției prin cursuri intense de tehnician nutritionist, ceea ce îî completează în mod armonios specializarea în beneficiul pacienților. 

Speaker

MIHAELA BRĂILESCU

Nutriționist-Dietetician
Tehnician Nutriționist
Instructoare Womb Yoga și terapie prin yoga pentru femei

O prezență cunoscută în mediul online de peste 8 ani, Mihaela este consilieră și educatoare de sănătate hormonală, ginecologică și menstruală cu o viziune holistică asupra sănătății. Lucrează în special cu femei prin educație nutrițională terapeutică și dietoterapie pentru fertilitate, endometrioza, adenomioză, sindromul ovarelor polichistice, insuficiență tiroidiană și tiroidită autoimună Hashimoto, afecțiuni pelvine inflamatorii, rană pe col și infecții HPV.  Este organizatoarea conferințelor Despre Treburi Femeiești, proiect educațional la nivel național, și co-organizatoare a conferințelor MedFusion Forum, conferințe multidisciplinare de sănătate și wellbeing adresate deopotrivă publicului larg și specialiștilor din domeniul sănătății, în special practicienilor din domeniile Endocronologie și Obstetrică-Ginecologie, medicilor diabetologi și dieteticienilor. 

Speaker

CLARISA IORDACHE

Fondator și Președinte al Asociației Eu și Endometrioza
Jurnalist cu o experiență de peste 15 ani în PR, presa scrisă, Tv bucuresteană și Social Media, în ultimii ani a adus România pe harta mondială a endometriozei, Asociatia fiind Membru al Organizației Mondiale a Endometriozei.
Clarisa Iordache este realizatoarea primului film documentar despre endometrioză din România, “Endodyssey” și a reprezentat țara noastră la Congresul European de Endometrioză din Austria, în anul 2019.

Data - Sâmbătă, 11 martie 2023, Ora -  10:00 - 14:30

Loc - sala Da Vinci, la Hotel Platinia (Str, Calea Mănăștur 2-6, Cluj-Napoca)

Conferința este transmisă live online și va rămâne înregistrată pentru a fi revăzută oricând în portalul de participanți (inclusiv pentru cumpărătorii de bilet în sală).

Endometrioza este boală cronică evolutivă și când femeile aud asta se sperie, însă atributul evolutiv nu înseamnă că de acum boala te controlează. Ea trebuie și poate fi ținută sub control, adică înveți să o integrezi în viața ta, nu o lași să devină viața ta!

Dr. Oana Galan

Medic primar Obstetrică-Ginecologie 

Monitorizarea și personalizarea tratamentelor hormonale este crucială pentru bunăstarea organismului. Bineînțeles că trebuie luate în considerare și afecțiunile conexe endometriozei pentru a oferi soluții cat mai eficiente pentru sănătatea întregului organism. 

Dr. Romina Rădi 

Medic Specialist Endocrinologie 

Ce caracterizează femeile care își controlează afecțiunea, sunt echilibrate hormonal sau chiar se află în remisie totală din endometrioză (ceea ce este perfect posibil), este capacitatea de a avea grijă în mod holistic de propriu corp și mentalitatea de femeie sănătoasă.

Mihaela Brăilescu

Coach de sănătate feminină și instructor de Womb Yoga. 

Program și teme abordate

Endometrioza in contextul actual , ce știm și ce putem face.

Dr. Oana Galan, Medic Primar Obstetrică-Ginecologie

Monitorizarea tratamentelor hormonale și asocierea afecțiunilor estrogenice.

Dr. Romina Rădi, Medic Specialist Endocrinologie

Statutul  pacientelor cu endometrioză în România și activitatea asociației ”Eu și Endometrioza”

Clarisa Iordache, Fondator și Președinte al asociației  ”Eu și Endometrioza”

Sistemul digestiv si bolile inflamatorii pelvine - relatie cu sens dublu.

Dr. Mădălina Gorgan,  Medic Specialist Gastroenterologie, Tehnician Nutriționist

Nutraceutice, stil de viață și practici corporale pentru sănătatea pântecului.

Nutriționist Dietetician, Coach de sănătate holistică, Instructor Womb Yoga

Panel de discuții și dezbateri, Q&A 

Dr. Oana Galan, Dr. Romina Rădi, Dr. Mădălina Gorgan, Mihaela Brăilescu. Moderator Alina Fulop, organizator MedFusion Forum

Parteneri & Zona Expo

Bilete 

Bilet în sală

275lei

  • Acces în sală la prezentări și sesiunile de Q&A 
  • Acces zona expo
  • Goodie bag parteneri 
  • Cont + acces nelimitat în portal pentru vizionarea înregistrărilor. 

Vânzarea s-a ÎNCHEIAT

Bilet online

200lei

  • Acces online la trasmisia live și la sesiunile de Q&A
  • Cont + acces nelimitat în portal pentru vizionarea înregistrărilor. 

VÂNZAREA S-A ÎNCHEIAT

Echipa MedFusion Forum 

În viziunea noastră, echilibrul hormonal și sănătatea nu înseamnă să alegi între cabinetul medicului alopat și terapiile alternative, în timp ce te întrebi constant dacă dieta ta e bună sau cauți informații despre despre gestionarea simptomelor pe internet. În cadrul întâlnirilor MedFusion Forum aducem la aceeași masă de discuții medici și specialiști din domenii complementare sănătății umane pentru a oferi soluții holistice la probleme de fertilitate, sănătate hormonală și ginecologică pentru ca tu să îți primești toate răspunsurile de care ai nevoie în cadrul unui eveniment ce îmbină armonios educația cu socializarea. 

>
error: Alert: Content selection is disabled!!